Etusivu » Yritys

Yritys

Tuttu Kiinteistönvälitys ja Isännöinti

Asiakkaamme valitsevat meidät hyvän paikallistuntemuksen, korkean ammattitaidon ja laadukkaan markkinoinnin perusteella

Tuttu Kiinteistönvälitys perustettiin Haukiputaalla vuonna 2008. Yrityksen henkilökunnalla on kuitenkin yli 20 vuoden kokemus kiinteistönvälitysalalta. Yrityksen markkina-alueena ovat Oulu ja sen lähikunnat.

Tuttu isännöinti aloitettiin vuonna 2011 välitystoiminnan. Isännöitsijän tehtäviä hoitavat Jani Saarenpää ja Henri Ruotsalainen. Meillä yksi isännöitsijä vastaa asiakasyhtiöidensä hoidosta kokonaisvaltaisesti, jolloin asiat hoituvat sujuvasti ja ripeästi ilman delegointia ja tietokatkoksia. Opimme tuntemaan asiakasyhtiöidemme ihmiset nimeltä, ja me tulemme helposti tutuiksi. Olemme helposti tavoitettavissa ja panostamme työssämme myös asiakaspalveluun! Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä, taloyhtiön koosta riippumatta.

Tutulla on käytössä arvostettu AKA-arviointi

Kiinteistöauktorisointijärjestelmän avulla kiinteistönvälitysalalla on mahdollista ylläpitää korkealaatuista erikoisosaamista ja tarjota asiakkaille laadukasta asiantuntijapalvelua.

Tuttu Kiinteistönvälitys on Suomen Kiinteistöarviointiyhdistys ry:n (SKAY) jäsenyritys. Noudatamme arviointitehtäviä suoritettaessa kansainvälisiä arviointistandardeja ja SKAY:n laatimia Hyvää kiinteistöarviointitapaa koskevia määräyksiä.

Tutulta saat kaikki sopimukset kiinteistökaupan erityistilanteissa

Tuttu Kiinteistönvälitys tekee yhteistyötä Arvokirjan kanssa, jonka koulutetuilta asiantuntijoilta saat monipuoliset asuntokaupan palvelut esimerkiksi kuolinpesille, ulosmitatulle omaisuudelle, edunvalvonta tilanteissa tai avioeron sattuessa. Keskuskauppakamarin hyväksymät asiantuntijat arvioivat asunnot ja kiinteistöt sekä laativat edulliset kirjalliset hinta-arviot, perukirjan tai osituksen.

Tutustu sopimuksiin

Koti ostetaan Tutulta Kiinteistönvälittäjältä

Jos suunnittelet asuntosi myyntiä, varaa meiltä maksuton hinta-arvio tai soita 044 422 8803

Meille töihin?

Asiakkaamme valitsevat meidät hyvän paikallistuntemuksen, korkean ammattitaidon ja laadukkaan markkinoinnin perusteella

Tarjoamme valmiin brändin, monipuoliset kiinteistönvälityksen työkalut ja opastamme yrittäjyyden alkuun! Koulutamme perinteisen kiinteistönvälityksen lisäksi välitystoiminnan erikoistilanteisiin. Tarjoamalla kokonaispalveluja esimerkiksi kuolinpesille saat perukirjojen laatimisella lisäansiota välitys- tai isännöintipalkkioiden päälle.

Kiinnostuitko? Ota rohkeasti yhteyttä! Maria Saarenpää 044 422 8801