Etusivu » Tuttu Isännöinti
isännöinti_ikkuna_netti (002)

Tuttu Isännöinti – Paikallista isännöintiä!

 • Harkitseeko taloyhtiönne isännöitsijäpalvelun hankkimista?
 • Keskittyykö nykyinen isännöitsijänne tarpeeksi taloyhtiönne asioihin?
 • Tuntuuko että asioita voitaisiin hoitaa nykyistä ripeämmin?
 • Olisiko aika kilpailuttaa isännöinnin hinta ajantasalle?
henri-ruotsalainen

Henri Ruotsalainen

Yrittäjä

Isännöitsijä, IAT

henri.ruotsalainen[at]tuttu.fi

Puh. 0400 293 951

jani-saarenpaa

Jani Saarenpää

Yrittäjä

Isännöitsijä ITS,
kaupanvahvistaja

jani.saarenpaa[at]tuttu.fi

Puh. 044 422 8802

Lähetä tarjouspyyntö

Lähetä alla olevalla lomakkeella tarjouspyyntö!

  Annan suostumukseni siihen, että Tuttu saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

  » tietosuojaseloste

  Tilaa isännöitsijäntodistus

  Tilaa isännöitsijäntodistus alla olevalla lomakkeella!

   Annan suostumukseni siihen, että Tuttu saa lähettää minulle sähköistä suoramarkkinointia (esim. tekstiviesti, sähköposti)

   » tietosuojaseloste

   Meillä yksi isännöitsijä vastaa asiakasyhtiöidensä hoidosta kokonaisvaltaisesti, jolloin asiat hoituvat sujuvasti ja ripeästi ilman delegointia ja informaatiokatkoksia. Opimme tuntemaan asiakasyhtiöidemme ihmiset nimeltä, ja me tulemme helposti tutuiksi. Olemme helposti tavoitettavissa ja panostamme työssämme myös asiakaspalveluun! Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä, taloyhtiön koosta riippumatta.

   Asiakkaamme voivat olla varmoja, että taloyhtiön taloudenpito on mahdollisimman kustannustehokasta ja hyvin suunniteltua. Toisinaan voi käydä jopa niin, että ammatti-isännöintiin siirtyessä taloyhtiön kustannuksista löytyy säästöjä jo isännöintipalkkion verran, ja palvelutaso osakkaille nousee vastiketta korottamatta.

   Pyrimme suunnittelemaan taloyhtiöiden elinkaaristrategian osakkaiden kannalta taloudellisesti ja kiinteistön arvoa nostavasti. Autamme veloituksetta myös taloyhtiön hallitusta isännöitsijän vaihtoon liittyvissä asioissa. Paikallisina isännöitsijöinä tunnemme myös eri alojen yhteistyökumppanit ja käytämme taloyhtiöiden ostopalveluihin vain luotettavia ja kokeneita yrityksiä.

   Käytössämme on nykyaikainen isännöintiohjelmisto. Sillä hoidamme ammattimaisesti mm. kirjanpidon ja vastikkeiden valvonnan ja esimerkiksi vesilaskutukset. Noudatamme kaikessa toiminnassamme hyvää isännöintitapaa, Suomen kiinteistöliiton isännöitsijän tehtäväluetteloa sekä isännöintipalvelujen yleisiä sopimusehtoja.