Etusivu » Sinustako Tuttu kiinteistönvälittäjä yrittäjä?

Sinustako Tuttu kiinteistönvälittäjä -yrittäjä?

Tuttu Kiinteistönvälittäjä Maria Saarenpaa
Tuttu Kiinteistönvälittäjä Maria Saarenpaa
  • Oletko kiinteistönvälityksen ammattilainen (LKV) ja mahdollisesti työskentelet isossa välitysketjussa?
  • Oletko väsynyt ainaiseen kiireeseen ja tulostavoitteisiin?
  • Houkutteleeko kotitoimistolla työskentely?

 

Jos vastasit kyllä edellä esitettyihin kysymyksiin sovit mainiosti Tuttu Kiinteistönvälittäjä -yrittäjäksi!  Tuttu Kiinteistönvälittäjä työskentelee itsenäisesti kotitoimistolta käsin haluamassaan aikataulussa. Ei viikottaisia palavereita, ei tulostavoitteita.

Tuttu Kiinteistönvälittäjä on oman asuinpaikkakuntansa asiantuntija; mitä sitä turhaan merta edemmäs kalaan! Voit asua missä päin Suomea tahansa ja alkaa Tuttu kiinteistönvälittäjäksi.

Tuttu kiinteistönvälittäjä  -yrittäjänä saat käyttöösi Tuttu-brändin, www-sivut, logot sekä myyntituen.

Mikä parasta, ensimmäisenä vuonna Sinun ei tarvitse maksaa Tutulle mitään ja seuraavina vuosina maksat ainoastaan myynnistä 5 % provision. Ei kuluja, jos ei kauppaa - näinhän se perinteisesti menee!

 

Tutun tarina

Tuttu Kiinteistönvälitys perustettiin Haukiputaalla vuonna 2008. Tutun perustaja Maria Saarenpäällä on koulutukseltaan mediatuottaja. Lisäksi Maria on ylempi kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, kaupanvahvistaja ja auktorisoitu kiinteistöarvioitsija, AKA . Tuttu isännöinti aloitettiin vuonna 2011  Tutulla kiinteistönvälittäjä vastaa omien myyntikohteiden hoidosta kokonaisvaltaisesti, jolloin asiat hoituvat sujuvasti ja ripeästi ilman delegointia ja tietokatkoksia. Olemme helposti tavoitettavissa ja panostamme välitystyössä asiakaspalveluun! Jokainen asiakas on meille yhtä tärkeä.

Tutulta saat kaikki sopimukset kiinteistökaupan erityistilanteissa Tuttu Kiinteistönvälitys tekee yhteistyötä Arvokirjan kanssa, jonka koulutetuilta asiantuntijoilta saat monipuoliset asuntokaupan palvelut esimerkiksi kuolinpesille, ulosmitatulle omaisuudelle, edunvalvonta tilanteissa tai avioeron sattuessa. Keskuskauppakamarin hyväksymät asiantuntijat arvioivat asunnot ja kiinteistöt sekä laativat edulliset kirjalliset hinta-arviot, perukirjan tai osituksen.