Etusivu » Luovutusasiakirjat ja kaupanvahvistus

Asiakirjat ja kaupanvahvistus 

Tilaa kauppakirja, lahjakirja, perukirja, ositussopimus, perinnönjakokirja tai kaupanvahvistaja Oulu, Ii, Haukipudas

Asunnon myynti ilman kiinteistönvälittäjää

Asunto vaihtaa usein omistajaa myös ilman kiinteistönvälittäjää; Kysymyksessä voi olla asunnon tai vapaa-ajan kiinteistön myynti lapselle, puolikkaan asunnon myynti puolisolle, asuntokaupat perheen sisällä tai asunnon itsemyynti ulkopuoliselle.

Asunnon, tontin tai metsätilan kauppakirjan teko kannattaa itsemyyjän teettää kuitenkin asuntokaupan ammattilaisella eikä kiinteistönkauppa ole pätevä ilman kaupanvahvistajan läsnäoloa.

Kiinteistökaupat voidaan tosin tehdä myös kokonaan sähköisesti. Tutulta saat ohjeet perinteisesti tai verkossa tehtävään kiinteistökauppaan!

Asunto tai kiinteistö vaihtaa omistajaa erilaisilla luovutussopimuksilla tilanteesta riippuen

Tutulta kiinteistönvälittäjältä saat kaikki asiakirjat elämän eri tilanteisiin: Kuolinpesän osakkaiden kesken asunto luovutetaan perinnönjakokirjalla, avioerossa yhteinen asunto tai kesämökki jaetaan ositussopimuksella. Metsäyhtymä tai tila jaetaan yhteisomistajien kesken jakosopimuksella. Lapselle voi lahjoittaa esimerksiksi vapaa-ajan kiinteistön lahjakirjalla. Kiinteistön luovutus tulee allekirjoittaa kaupanvahvistajan läsnäollessa ja perinnönjakokirjan tulee olla kahden esteettömän todistajan allekirjoittama

Maria Saarenpää

Kaupanvanvahvistaja, Ylempi Kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV

Auktorisoitu Kiinteistöarvioitsija, AKA

Kaupanvahvistajatunnus 402875/184

Oulu, Haukipudas, Ii, Kempele, Pudasjärvi

Tuttu mukana eri elämäntilanteissa

Perukirja alk 350 €

Tilaa perukirja, kuolinpesään kuuvan talon arviointi ja perinnönjako. Tarvittaesssa myös asunnon myynti

Kauppakirja alk 350 €

Tilaa kauppakirja ja kaupanvahvistus. Sähköisesti tai perinteisesti. Kaupanvahvistus 120 €

Lahjakirja alk 350 €

Lahjoita lapselle vapaa-ajan kiinteistö. Tilaa lahjakirja ja kaupanvahvistus. Sähköisesti tai perinteisesti. Kaupanvahvistus 120 €

Ositussopimus alk 350 €

Tilaa avioerotilanteessa asunnon kirjallinen arvio 150 € ja ositussopimus

Edunvalvonta ja asiakirjat

Tilaa edunvalvontatilanteessa asunnon kirjallinen arvio 150 € ja kauppakirjaluonnos

Asunnon ulosmittaus 

Tilaa ulosottovirastolle asunnon kirjallinen arvio 150 € ja kauppakirjaluonnos

Kiinteistökaupan purku ja korjaukset

Joskus kiinteistökauppa pitää purkaa tai kiinteistökaupassa on tullut virhe, joka pitää korjata. Yhteinen alue on saattanut mennä kaupan mukana tai kauppakirja on laadittu aikanaan virheellisesti. Kiinteistön purku ja korjaukset tulee tehdä kiinteistölainsäädännön mukaisesti samoin kuin itse kiinteistökauppa. Ota yhteys Mariaan ja kerro Sinun tilanteestasi.

Kiinteistökauppa netissä ilman kiinteistönvälittäjää

Nyt voit tehdä virallisen kiinteistökaupan myös täysin etänä verkossa. Maria laatii sähköisen kauppakirjan maanmittauslaitoksen ylläpitämässä kiinteistönvaihdannan palvelussa. Ostaja ja myyjä hyväksyvät kaupan ehdot pankkitunnuksilla. Myyjän ja ostajan ei tarvitse olla fyysisesti samassa paikassa. Erillistä kaupanvahvistajan läsnäoloa tai vahvistusta ei tarvitse tehdä. Lainhuuto lähtee automaattisesti vireille ja palveluun voi antaa katseluoikeudet pankille sekä siirtää kiinteistöön kohdistuvat panttikirjat ostajalle tai pankille. Palvelu on helppo ja turvallinen.

Ota yhteyttä alueesi kiinteistöasiantuntijaan:

Anna nimesi.
Kirjoita aihe.
Kirjoita viestisi.

 Saatavuusalue

Oulu, Kempele, Tyrnävä, Muhos, Liminka, Oulunsalo, Vaala, Utajärvi, Haukipudas, Ii, Yli-Ii, Olhava, Kiiminki, Yli-Kiiminki, Pudasjärvi, Posio, Syöte, Taivalkoski, Pello, Ranua, Kuusamo, Ruka, Rovaniemi, Inari, Pori, Satakunnan seutu