Etusivu » Kiinteistönvälittäjän ilmainen hinta-arvio

Kiinteistönvälittäjän ilmainen hinta-arvio

 Tilaa kiinteistönvälittäjän ilmainen hinta-arvio asunnosta tai kiinteistöstä !

Tuttu Kiinteistönvälittäjä Maria Saarenpää

Maria Saarenpää, ylempi kiinteistönvälittäjä, LKV, YKV, AKA Julkinen kaupanvahvistaja, Haukipudas

Tilaa Tuttu Kiinteistönvälittäjä arvioimaan asunto tai kiinteistö, jos suunnittelet talon, rivitalon, asunto-osakkeen tai tontin myyntiä Haukipudas, Ii tai Oulu.

Suullinen hinta-arvio asunnon myyntitarkoituksessa on maksuton eikä käynti sido jatkotoimenpiteisiin. Hinta-arvion yhteydessä saat välityspalkkiotarjouksen.

Paikallinen kiinteistönvälittäjä tuntee parhaiten alueen hintatason ja ajantasaisen markkinatilanteen. Maria Saarenpää on työskennellyt kiinteistönvälittäjänä alueena Haukipudas vuodesta 2000 erityisosaamisena kiinteistökauppa.

Asunnon hinta-arvio kirjallisena

Pankkia, perukirjaa, verottajaa tai ositusta varten kirjallinen hinta-arvio on 150 €.

Sähköiset palvelut yleistyvät asuntokaupassa ja nyt voit tilata kiinteistönvälittäjän virallisen hinta-arvion kirjallisena verkosta nopeasti ja helposti suoraan sähköpostiisi tästä

Asuntokaupat täysin etänä sähköisesti verkossa

Tutun kiinteistönvälittäjän kautta teet välityssopimuksen, hyväksyt virallisen asunnon ostotarjouksen ja allekirjoitat asunto- ja kiinteistön kaupakirjat pankkitunnuksillä verkossa täysin etänä. Halutessasi asiat hoituvat myös ihan perinteisesti.

Voit tehdä virallisen kiinteistökaupan myös etänä. Maria laatii sähköisen kauppakirjan maanmittauslaitoksen ylläpitämässä kiinteistönvaihdannan palvelussa. Ostaja ja myyjä hyväksyvät kaupan ehdot pankkitunnuksilla. Myyjän ja ostajan ei tarvitse olla fyysisesti samassa paikassa. Erillistä kaupanvahvistajan läsnäoloa tai vahvistusta ei tarvitse tehdä. Lainhuuto lähtee automaattisesti vireille ja palveluun voi antaa katseluoikeudet pankille sekä siirtää kiinteistöön kohdistuvat panttikirjat ostajalle tai pankille. Palvelu on helppo ja turvallinen.

Tuttu Kiinteistönvälittäjä mukana elämän käännekohdissa

Maria Saarenpää on työskennellyt Oulun seudulla kiinteistönvälittäjänä yli kaksikymmentä vuotta ja tehnyt toistatuhatta asuntokauppaa. Marialta saat pitkän kiinteistökaupan kokemuksen ja alan parhaimman asiantuntemuksen, kun myyt omakotitaloa, tonttia, vapaa-ajan kiinteistöä, rivitaloa tai asunto-osaketta.

Joskus elämä yllättää asunnon omistajaa ikävällä tavalla; tulee avioero, läheinen kuolee, joutuu edunvalvontaan tai omaisuus ulosmitataan. Saat näihin tilanteisiin kaikki asiakirjat samasta paikasta: kirjallisen hinta-arvion, kauppakirjan, perukirjan, perinnönjakokirjan, ositussopimuksen ja asunnon myynnin. Kaikki samasta paikasta!

Edunvalvonta ja asunnon myynti

Asunnon kirjallinen hinta-arvio myynti 

Edunvalvonnassa olevan henkilön asunto-osakkeen, rivitalo- ja kerrostalohuoneiston tai kiinteistön arviointi digi- ja väestövirastolle sekä kauppakirja. Tarvittaessa asunnon myynti tai vuokraus ja siihen tarvittavat lupa-asiakirjat asiakirjat.

LUE LISÄÄ >>

Kuolinpesä ja asunnon myynti

Arviointi, perukirja, asunnon myynti ja perinnönjako

Tutulta saat kaikki kuolinpesään kuuluvat asiakirjat samasta paikasta: asuntojen ja kiinteistöjen arviolausunnot, perukirjan ja tarvittaessa ositus- ja perinnönjakokirjan. Meidän avullamme hoituvat myös kuolinpesään kuuluvan asunnon myynti tai vuokraus.

LUE LISÄÄ>>

Ulosmittaus ja asunnon myynti

Arviointi, kauppakirja ja asunnon myynti

Jos asunto tai kiinteistö on ulosmitattu, voi omistaja myydä omaisuuden ulosoton luvalla ns. vapaalla myynnillä. Saat Tutulta kirjallisen hinta-arvion ulosottoviranomaiselle ja kauppakirjan. Tarvittaessa me hoidamme myös asunnon myynnin

LUE LISÄÄ >>

Avioero ja asunnon myynti

Arviointi, ositussopimus ja asunnon myynti

Avioerotilanteessa asunnon tai kiinteistön hinta-arvio. Oman osuuden voi luovuttaa toiselle puolisolle ositussopimuksella. Tuttu Kiinteistönvälittäjä myy tarvittaessa asunnon. Avoerossa puolet asunnosta luovutetaan toiselle kauppakirjalla 

LUE LISÄÄ >>

Lähetä viesti asunnon myynnistä alla olevalla lomakkeella

Anna nimesi.
Anna toimiva puhelinnumero.
Kirjoita viestisi.

Saatavuusalue
Oulu, Haukipudas, Ii, Kiiminki, Pudasjärvi, Kempele, Tyrnävä, Oulunsalo. Satakunnan seutu, Pori.