Soita 044 422 8801

Tuttu kiinteistönvälittäjä –
Tuttu Isännöitsijä

Asiakkaamme valitsevat meidät hyvän paikallistuntemuksen, korkean ammattitaidon ja laadukkaan markkinoinnin perusteella

Tuttu Kiinteistönvälittäjä on Haukiputaalla sijaitseva kiinteistönvälitysyritys, joka aloitti toimintansa tammikuussa 2008. Yrityksen henkilökunnalla on kuitenkin 17  vuoden alan työkokemus Oulun seudulla. Yrityksen markkina-alueena ovat Oulu ja sen lähikunnat. Yrityksen toimitusjohtaja ja hallituksen puheenjohtaja on Jani Saarenpää. Yrityksen henkilökuntaan voit tutustua klikkaamalla tästä.

Vuonna 2011 aloitettiin välitystoiminnan lisäksi isännöinti. Isännöitsijän tehtäviä hoitaa Jani Saarenpää ja Henri Ruotsalainen.

Tuttu Kiinteistönvälittäjä haluaa erottautua kilpailijoistaan persoonallisella ja helposti lähestyttävällä yrityskuvalla. Tuttu Kiinteistönvälittäjä on luotettava ja hoitaa hommat. Ammattitaito ei tule ilmi pelkästään korkeasta koulutustasosta tai pitkästä työkokemuksesta, vaan myös välittäjän asenteessa ja tietenkin naapureiden suosituksissa.

Paikallinen osaaja

Tuttu Kiinteistönvälittäjä hallitsee kiinteistönlainsäädännön sekä asuntojen markkinoinnin. Paikkakuntalaisina pystymme arvioimaan esimerkiksi asunnon hinnan paljon tarkemmin kuin enimmäkseen muualla kauppoja välittävät henkilöt.

Parasta asiantuntemusta

Tuttu Kiinteistönvälittäjä tarjoaa asuntojen myyjille markkinoiden parasta kiinteistöalan asiantuntemusta. Markkinointiosaaminen ja kiinteistönlainsäädännön hallinta on yrityksen ydintietopääomaa ja ylpeyden aihe.

Tilaa maksuton arviokäynti

Kiinteistönvälittäjä Tuttu Lkv, Oulu, asunnon myynti, asunnon osto, kiinteistönvälitysLähetä arviopyyntö sähköisellä lomakkeella

» Lue lisää


Tuttu Isännöitsijä

Kiinteistönvälittäjä Tuttu Lkv, Oulu, asunnon myynti, asunnon osto, kiinteistönvälitysPyydä tarjous taloyhtiösi isännöinnistä.

» Lue lisää


Kodin Arvokirja

Kiinteistönvälittäjä Tuttu Lkv, Oulu, asunnon myynti, asunnon osto, kiinteistönvälitysAsiakirjat ammattitaidolla.

» Lue lisää


Tuttu Facebookissa

Kiinteistönvälittäjä Tuttu Lkv, Oulu, asunnon myynti, asunnon osto, kiinteistönvälitysMitä nyt tapahtuu? Lue Tutun tuoreimmat kuulumiset

» Lue lisää


Hinnasto

Kiinteistönvälittäjä Tuttu Lkv, Oulu, asunnon myynti, asunnon osto, kiinteistönvälitys Välityspalkkio alk. 3,9 % sis.alv  + asiakirjakulut 150 €

» Lue lisää


Tutut kiinteistönvälittäjät

Kiinteistönvälittäjä Tuttu Lkv, Oulu, asunnon myynti, asunnon osto, kiinteistönvälitysTutustu Kiinteistönvälittäjiin ja ota yhteyttä!

» Lue lisää

Tuttu Kiinteistönvälittäjä | Revontie 2, 90830 Haukipudas | Puh. 044 422 8801 | etunimi.sukunimuttu.fi | Y-tunnus: 2162462-1

AKA – Auktorisoitu kiinteistöarvioija

Nerio LKV