Soita 044 422 8801

Tuttu Kiinteistänvälittäjä

Tuttu Kiinteistönvälittäjä myy ja markkinoi asuntoja Oulussa . Onnistunut asuntokauppa vaatii mielestämme alan ammattitaitoa ja kokemusta paikallisista markkinoista. 

Lisäksi Tuttu Kiinteistönvälittäjä on erikoistunut myymään asuntoja, kun myyjänä on kuolinpesä tai edunvalvonnassa oleva henkilö. Esimerkiksi meiltä saat kuolinpesän kaikki tarvitsemasi asiakirjat samasta paikasta.

Soita tai lähetä viestiä!

 

Maria Saarenpää

Yrittäjä, ylempi kiinteistönvälittäjä, YKV, LKV, kaupanvahvistaja, auktorisoitu kiinteistöarvioitsija, AKA (asuntoauktorisointi)
044 422 8801                                                                                           maria.saarenpauttu.fi                

                                                                                                   

TUTUN TÄRPIT ONNISTUNEESEEN ASUNTOKAUPPAAN:

  • Paikallistuntemus
  • Laadukas markkinointi
  • Korkea ammattitaito
  • Pitkä kokemus asuntokaupasta

                                                                                                                                                  

 

Markkinoiden parasta osaamista

Takaamme Sinulle onnistuneen asuntokaupan! Saat meiltä markkinoiden parhaan markkinointi- ja lakiosaamisen. Jatkuvalla kouluttautumisella ylläpidämme ja kehitämme kiinteistönvälittäjiemme ammattitaitoa. Paikallisina olemme tuttuja ja turvallisia.

Laadukas kohdemarkkinointi

Laadimme myyntikohteista ammattimaisen ja laadukkaan markkinoinnin. Esimerkiksi asunnosta otettujen kuvien laatu on tärkeä:  Nykyään ostajat tutustuvat myytäviin asuntoihin ensin internetissä, asunnosta otettujen kuvien perusteella ostaja tekee päätöksen lähteäkö katsomaan asuntoa paikanpäälle.

Asiakirjat ammattitaidolla

Ammattitaitoinen kiinteistönvälittäjä hallitsee tietenkin kiinteistölainsäädännön. Ikäviltä kaupan jälkipuinneilta vältytään kun asiantuntija laatii esimeksiksi kauppakirjan, jossa ennakoidaan mahdolliset asuntokaupan sudenkuopat.

Ota yhteyttä sähköisesti tai soita meille, jos sinulla on kysyttävää asuntokaupasta tai haluat maksuttoman hinta-arvion ja välityspalkkiotarjouksen!

Yhteystiedot
Yhteydenoton aihe

Kiitos viestistäsi!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.


Tuttu Isännöitsijä

Tutustu isännöintipalveluihimme ja pyydä tarjous yhtiösi isännöinnistä. 


Arvokirjan erityisosaamista  ovat kiinteistöarviointi ja kiinteistökaupan eri osa-alueet . Auktorisoidulta kiinteistöarvioitsijalta saat alueen luetettavimman ja ammattitaitoisimman hinta-arvion pankkia, perukirjaa, lahjoitusta, ositusta tai verottajaa varten. 

Keskuskauppakamarin hyväksymä asiantuntija laatii myös tarvitsemasi sopimukset: kauppakirjan, lahjakirjan perukirjan, jakokirjan ja osituksen. Selvitämme myös kiinteistöjen epäselviä omistusasioita esimerkiksi lainhuutoa varten. Maanmittauslaitoksen määräämä julkinen kaupanvahvistaja vahvistaa aina kiinteistön luovutukset.

Lue lisää!

Yhteystiedot
Yhteydenoton aihe

Kiitos viestistäsi!

Otamme sinuun yhteyttä mahdollisimman pian.

Tuttu Kiinteistönvälittäjä | Revontie 2, 90830 Haukipudas | Puh. 044 422 8801 | etunimi.sukunimuttu.fi | Y-tunnus: 2162462-1 | » Tietosuoja- ja rekisteriseloste

AKA – Auktorisoitu kiinteistöarvioija

Jos kauppasopimusta koskevaa erimielisyyttä ei saada ratkaistuksi osapuolten välisillä neuvotteluilla, kuluttaja voi saattaa asian kuluttajariitalautakunnan (www.kuluttajariita.fi) ratkaistavaksi. Ennen asian viemistä kuluttajariitalautakunnan käsittelyyn kuluttajan tulee olla yhteydessä maistraattien kuluttajaneuvontaan (www.kuluttajaneuvonta.fi)